Тежък пътен инцидент е предизвикан от стадо коне по главния

...
   Тежък пътен инцидент е предизвикан от стадо коне по главния
Коментари Харесай

Коне помляха кола на главния път за ГКПП Малко Търново

 

 

 

Тежък пътен случай е провокиран от стадо коне по основния път в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново " към 21:20 часа през вчерашния ден. Читател на Флагман.бг сигнализира, че в региона сред село Звездец и град Малко Търново свободно са били пуснати да се движат коне, същинско знамение е, че към момента няма човешки жертви.

Тежкият случай е станал с автомобила на известна социална фигура - ръководителя на Дружеството на балканските турци Сезгин Енгин. Енгин е бил в България и се е придвижвал към Малко Търново, когато на пътя му излезли няколко коня, единият от които безусловно е връхлетял неговия " Фолксваген Кади ". Пикапът е помлян, а самият Сезгин Енгин е в потрес.

" Потресен съм от случилото се, нищо не мога да ви кажа, допустимо е да имам и пострадвания, само че толкоз съм уплашен, че положението ми не може да бъде несъмнено. Автомобилът ми е помлян ", сподели господин Енгин. Той е с двойно поданство - българско и турско. Родом е от Добрич и е една от най-важните публични фигури в град Чорлу - създател и сътрудник на голям брой българо-турски планове, свързани с опцията за присъединението на южната ни съседка към Европейски Съюз. Във вторник Енгин е погребал майка си в Чорлу, за която се грижел до гибелта й. Вчера той отскочил до Добричко, с цел да види по какъв начин се усеща татко му, който прекарва старините си в родината.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР